Diner
Vraag naar onze dagspecialiteiten!
CHEF’S MENU
Viergangenmenu met amuse voor €40,- uit te breiden met kaas als vijfde gang voor €47,-
VOORGERECHTEN
Rilette en een loempia van gekonfijte eendenbout met ingemaakte groente en brood €12,75
Steak tartaar van ossenhaas met fluweelzachte eierdooier en gepofte knoflook €13,25
Gerookte zalm met venkelschuim, limoencrème en mosterd €13,25
Octopus met gerookte paprika en aardappelkaantjes €12,75,
CHEF’S MENU
Viergangenmenu met amuse voor €40,- uit te breiden met kaas als vijfde gang voor €47,-
VOORGERECHTEN
Brood met diverse smeersels €6,50
Wisselende soep €6,50
HOOFDGERECHTEN
Asperge flamande €21,50
Asperges met lamsfilet en dragonjus €21,50
Asperges met ei, kriel en parmezaan €20,50
Tournedos met risotto en rode wijnjus €28,50
Hele dorade uit de oven met citroen, tomaat, roseval aardappeltjes en antiboise €22,50
Zacht gegaarde ibericowang met krokant gebakken klapstuk en portjus €22,50
Geroosterde bloemkool met zoete aardappel, wortelstroop en pistache (vegan) €19,50
Lamsfilet met linzen, groene asperge en dragonjus €23,50
Verse frites €4,75 Gemengde salade €4,75
DESSERTS
Amaretto cheesecake met limoenijs €9,50
Panna cotta van mango en kokos met frambozengranité en bloedsinaasappelijs (vegan) €9,50
Chocoladetriffle met brownie en karamelschuim €9,50
Bloedsinaasappelsoufflé met chocolade-sorbetijs €9,50
Kaasplank met drie of zes verschillende kazen €8,50 of €14,-
Espresso martini €9,50