Diner


Vraag naar onze dagspecialiteiten!

 

CHEF’S MENU

4-gangen menu met amuse voor € 40,- uit te breiden met een vijfde gang kaas €47,-

 

VOOR

Proeverij voorgerechtjes €14,50

Fines de Claires oesters half of heel dozijn €13,75 of €25,-

Coquilles met mango tartaar, parmezaan-krokant en gepofte knol-creme €14,50

Huisgerookte zalm met aji amarillo tijgermelk, zoetzure rettich en koriander olie €12,75

Carpaccio met aceto balsamico dressing, kappertjes, rucola en parmezaan €12,75

Eendenlever terrine, Guinnes-ui compote en suikerbrood €15,75

Roodlof, gepocheerd ei, groene curry schuim en gebrande hazelnoot €11,-

Tartaar van gerookte watermeloen met wakamé, komkommerschuim en nori-chips  €11,-

Wisselende soep, vraag naar onze wisselende soep €6,50

Brood met diverse smeersels €6,50

 

HOOFDGERECHTEN

Mosselen met whiskey-room en fijne groente €21,-

Kabeljauwfilet met beurre blanc en Hollandse garnalen €21,-

Krokant gebakken eendenborst met sinaasappelsaus €21

Runderbiefstuk van de lende met romige rode wijnjus €21,-

Tournedos van runderhaas met bearnaisesaus, mousseline, stoofpeer en aardappel krokant €24,50

Supplement eendenlever €9,50

Combinatie van buikspek en langzaam gegaarde wang van iberico, met miso limoensaus, pompoen creme en bimi €21,-

Geroosterde bloemkool met dragon saus €19,-

Shakshuka (tomatenstoof met ei), granaatappel, labneh €19,-

Verse frites €4,75  –  Gemengde salade €4,75

 

DESSERT

Grand dessert €14,50

Pecantaart, limoenijs,gekarameliseerde witte chocolade €9,50

Kaneel parfait, harde wenerbodem, advocaatijs, boerenjongens €9,50

Vegan perenpanna cotta met champagne granite, honinggraat €9,50

Creme brûlée van vanille met vanille-ijs €9,50

Kaasplank met 3 of 6 verschillende kazen €8,50 of €14,-