Diner


Vraag naar onze dagspecialiteiten!

 

CHEF’S MENU

Viergangenmenu met amuse voor €40,- uit te breiden met kaas als vijfde gang voor €47,-

 

VOOR

Steak tartaar met een Parmezaankrokant, zoetzure radijs en fluweelzachte eidooier €12,75

Gerookte zalm met yoghurt-limoenschuim en gerookte amandelen €12,75

Doperwtencrème met feta, bloedsinaasappel, doperwtenscheuten en dukkah €11,-

Frisse gazpacho met kruidencroutons en gedroogde olijf (vegan) €9,-

Eendenleverterrine met vruchten confituur en gebakken suikerbrood €15,75

Fines de Claires oesters half of heel dozijn €13,75 of €25,-

Brood met diverse smeersels €6,50

Wisselende soep €6,50

 

MAALTIJDSALADES

Salade met biefstuk met avocado, zoetzure groenten en croutons €18,50

Salade met huis gerookte zalm en gebakken zeekraal frisse vinaigrette €18,50

Salade met gegrilde asperges, feta en bulgur €17,50

 

HOOFDGERECHTEN

Rib eye met risotto, gegrilde groenten en chimichurri €23,50

Runderbiefstuk van de lende met roseval, groenten en jus €21,-

Gebakken zeebaars met antiboise en citroen orzo €21,-

Langzaam gegaarde parelhoen suprême met bulgur, gegrilde groenten en marsala jus €21,-

Geroosterde zoete aardappel, gorgonzola crème, roseval en cassissaus €19,-

Bulgur met gegrilde groenten, granaatappel, gerookte amandelen en antiboise (vegan) €19,-

Verse kreeft uit het homarium – dagprijs

Verse frites €4,75       Gemengde salade €4,75

 

DESSERTS

Tiramisu met huisgemaakt koffie-ijs €9,50

Taartje gevuld met lemon curd, aardbeien en citroen merengue €9,50

Rood fruit met bramenschuim, amandelkoek en zwarte bessensorbetijs (vegan) €9,50

Hazelnootparfait met notencrunch en karamel €9,50

Kaasplank met drie of zes verschillende kazen €8,50 of €14,-