Diner
Vraag naar onze dagspecialiteiten!
CHEF’S MENU
4-gangen menu met amuse voor € 40,- uit te breiden met een vijfde gang kaas €47,-
VOOR
Proeverij voorgerechtjes €14,50
Fines de Claires oesters half of heel dozijn €13,75 of €25,-
Coquilles met mango tartaar, parmezaan-krokant en gepofte knol-creme €14,50
Huisgerookte zalm met aji amarillo tijgermelk, zoetzure rettich en koriander olie €12,75
Carpaccio met aceto balsamico dressing, kappertjes, rucola en parmezaan €12,75
Eendenlever terrine, Guinnes-ui compote en suikerbrood €15,75
Roodlof, gepocheerd ei, groene curry schuim en gebrande hazelnoot €11,-
Tartaar van gerookte watermeloen met wakamé, komkommerschuim en nori-chips €11,-
Wisselende soep, vraag naar onze wisselende soep €6,50
Brood met diverse smeersels €6,50
HOOFDGERECHTEN
Mosselen met whiskey-room en fijne groente €21,-
Kabeljauwfilet met beurre blanc en Hollandse garnalen €21,-
Krokant gebakken eendenborst met sinaasappelsaus €21
Runderbiefstuk van de lende met romige rode wijnjus €21,-
Tournedos van runderhaas met bearnaisesaus, mousseline, stoofpeer en aardappel krokant €24,50
Supplement eendenlever €9,50
Combinatie van buikspek en langzaam gegaarde wang van iberico, met miso limoensaus, pompoen creme en bimi €21,-
Geroosterde bloemkool met dragon saus €19,-
Shakshuka (tomatenstoof met ei), granaatappel, labneh €19,-
Verse frites €4,75 – Gemengde salade €4,75
DESSERT
Grand dessert €14,50
Pecantaart, limoenijs,gekarameliseerde witte chocolade €9,50
Kaneel parfait, harde wenerbodem, advocaatijs, boerenjongens €9,50
Vegan perenpanna cotta met champagne granite, honinggraat €9,50
Creme brûlée van vanille met vanille-ijs €9,50
Kaasplank met 3 of 6 verschillende kazen €8,50 of €14,-