Diner


Vraag naar onze dagspecialiteiten!

CHEF’S MENU
4-gangen menu met amuse voor € 38,50 uit te breiden met een vijfde gang kaas €45,-

VOORGERECHTEN
Gebrande coquille, bloemkool crème, bosui olie en baby paksoi €12,75
Ceviche van asperge, furikake en gepofte zoete aardappel €9,50
Tartaar van tomaat, tomaten bouillon en basilicum schuim €9,50
Tataki van kalfslende, ponzugel, mierikswortel crème, zoetzure komkommer €12,75
Eendenlever, whisky appelgel, suikerbrood €14,75
Salade caprese, mozzarella, tomaat, basilicum €9,50

HOOFDGERECHTEN
Asperge Flamande met ham ei en kriel €21,50
Flat iron steak, ratatouille, gefermenteerde knoflook boter €23,50
Op de huid gebakken zeebaars, chimichurri, geroosterde groenten €22,50
Gewokte mosselen, chorizo, zeekraal, whisky en room €19,75
Bananenbloem, geroosterde paprika crème, geroosterde aardappel €19,75
Cotes de boeuf met groene salade en frites (voor 2 personen) €69,50

DESSERTS
Mango passievrucht sorbet, tartaar van mango en rode peper, witte chocola met olijf €9,50
Aardbeien romanoff met citroengranité €9,50
Chocolade mousse, hangop, frambozen bouillon, gepofte quinoa €9,50
Kaasplank met 3 of 6 verschillende kazen €8,50 / €13

BIJGERECHTEN
Supplement Frites €4,75
Supplement Sla €4,75
Brood met boter €4,75