Diner


Vraag naar onze dagspecialiteiten!

 

CHEF’S MENU

4-gangen menu met amuse voor € 38,50 uit te breiden met een vijfde gang kaas €45,-

 

VOORGERECHTEN

Tartaar van gerookte wortel, avocado, cajunpopcorn en zeewierkrokant €9,50

Ravioli van Saint Augur, zuidvruchtencompote, knoflookschuim en hazelnoot €10,50

In basilicum gemarineerde carpaccio, gebakken beukenzwam, Parmezaankoekje en zwartebonenmayonaise €12,75

Gerookte zalm, Luikse wafel, avocado en komkommerschuim €12,75

Eendenlever, Guinness-ui compote en suikerbrood €14,75

 

HOOFDGERECHTEN

Rib-eye, hasselback aardappel, groene groenten en bordelaisesaus €23,50

Hertenfilet, aardappelmousseline, winterse groenten en saus van chocola en peperkoek €24,75

Wildstoof, aardappelmousseline, winterse groenten en pastinaakchips €22,50

Gebakken heekfilet, hasselback aardappel, groene groenten en limoensaus €19,75

Nasu aubergine met frisse mihoen en groene groenten  €19,75

Cotes de boeuf met groene salade en frites (voor 2 personen) €69,50

 

Het wildseizoen is weer begonnen dus we hebben wisselend Fazant, Haas, Eend of Ree op het menu.

 

DESSERTS

Chocolade crème brûlée, nougatine en bloedsinaasappelijs €9,50

Pompoen-chocolade brownie, pompoen toffee en koffie ijs €9,50

Vegan panna cotta van citroengras, amandel en mango ijs  €9,50

Kaasplank met 3 of 6 verschillende kazen €8,50 / €13

 

BIJGERECHTEN

Supplement Frites  €4,75

Supplement Sla   €4,75

Brood met boter   €4,75