Diner
Vraag naar onze dagspecialiteiten!
CHEF’S MENU
Viergangenmenu met amuse voor €40,- uit te breiden met kaas als vijfde gang voor €47,-
VOOR
Steak tartaar met een Parmezaankrokant, zoetzure radijs en fluweelzachte eidooier €12,75
Gerookte zalm met yoghurt-limoenschuim en gerookte amandelen €12,75
Doperwtencrème met feta, bloedsinaasappel, doperwtenscheuten en dukkah €11,-
Frisse gazpacho met kruidencroutons en gedroogde olijf (vegan) €9,-
Eendenleverterrine met vruchten confituur en gebakken suikerbrood €15,75
Fines de Claires oesters half of heel dozijn €13,75 of €25,-
Brood met diverse smeersels €6,50
Wisselende soep €6,50
MAALTIJDSALADES
Salade met biefstuk met avocado, zoetzure groenten en croutons €18,50
Salade met huis gerookte zalm en gebakken zeekraal frisse vinaigrette €18,50
Salade met gegrilde asperges, feta en bulgur €17,50
HOOFDGERECHTEN
Rib eye met risotto, gegrilde groenten en chimichurri €23,50
Runderbiefstuk van de lende met roseval, groenten en jus €21,-
Gebakken zeebaars met antiboise en citroen orzo €21,-
Langzaam gegaarde parelhoen suprême met bulgur, gegrilde groenten en marsala jus €21,-
Geroosterde zoete aardappel, gorgonzola crème, roseval en cassissaus €19,-
Bulgur met gegrilde groenten, granaatappel, gerookte amandelen en antiboise (vegan) €19,-
Verse kreeft uit het homarium – dagprijs
Verse frites €4,75 Gemengde salade €4,75
DESSERTS
Tiramisu met huisgemaakt koffie-ijs €9,50
Taartje gevuld met lemon curd, aardbeien en citroen merengue €9,50
Rood fruit met bramenschuim, amandelkoek en zwarte bessensorbetijs (vegan) €9,50
Hazelnootparfait met notencrunch en karamel €9,50
Kaasplank met drie of zes verschillende kazen €8,50 of €14,-