Diner
Vraag naar onze dagspecialiteiten!
CHEF’S MENU
Viergangenmenu met amuse voor €40,- uit te breiden met kaas als vijfde gang voor €47,-
VOORGERECHTEN
Rundertataki met yuzu, bleekselderij en geblakerde bosui €13,75
Gerookte zalm met citroencouscous, uienchutney en zeevenkelcrème €13,75
Gambarol met panna cotta van groene curry en ingelegde groenten €13,75,
Gazpacho met komkommerschuim, gedroogde olijf en croutons (vegan) €10,-
Eendenleverterrine met vruchtenconfituur en gebakken suikerbrood €15,75
Fines de Claires oesters half of heel dozijn €14,75 of €27,-
Brood met diverse smeersels €6,50
Wisselende soep met brood €8,50
HOOFDGERECHTEN
Entrecote van de BIG GREEN EGG met aardappelsalade, chorizo en chimichurri €24,50
Eendenborst met bloemkoolcrème en jus van gerookte knoflook €23,50
Roodbaarsfilet met limoenrisotto en beurre blanc van Noilly Prat €23,50
Gerookte aubergine met tabouleh, gele biet, gepofte tomaat en BBQ saus (vegan) €21,50
Cotes de Boeuff van de BIG GREEN EGG voor twee personen met salade en frites €72,50
MAALTIJDSALADES
Caesar Salad / gerookte zalm / warme geitenkaas met honing €19,50
BIJGERECHTEN
Verse frites €4,75 Gemengde salade €4,75
DESSERTS
Tiramisu met koffieschuim €9,50
Chocolade ganache, hangop, zoute karamel, vanille koek en frambozensorbetijs €9,50
Rood fruit met aardbeien schuim, gesuikerde amandel en citroenijs €9,50
Vrolijke combinatie van verschillende zoete lekkernijen €14,50
Kaasplank met drie of zes verschillende kazen €9,50 of €15,-
Espresso martini €9,50
Heeft u allergieën dan houden wij daar rekening mee!