Lunch


De lunch wordt dagelijks geserveerd van 11:30 tot 17:00.

CHEF`S MENU
3-gangen menu met amuse voor €28,50 uit te breiden met een vierde gang kaas voor €35,-

VOORGERECHTEN
Gebrande coquille, bloemkool crème, bosui olie en baby paksoi €12,75
Tartaar van tomaat, tomaten bouillon en basilicum schuim €9,50 (vegan)
Eendenlever, whisky appelgel, suikerbrood €14,75
Salade caprese, mozzarella, tomaat, basilicum €9,50

HOOFDGERECHTEN
Asperge Flamande met ham ei en kriel €17,50
Flat iron steak, ratatouille, gefermenteerde knoflook boter €23,50
Op de huid gebakken zeebaars, chimichurri, geroosterde groenten €22,50
Bananenbloem, geroosterde paprika crème, geroosterde aardappel €19,75 (vegan)

SALADES
Warme geitenkaas, bietjes, gebakken noten en honing €13,50
Gekruide kippendij uit de oven met knoflookcroutons €14,50
Zeebaars met zeekraal en fris garnituur €16,50

BROODJES
Rendang met zoetzuur en gebakken uitjes €12,50
Zoete aardappelhumus, groene asperge, gefrituurde tuinbonen €9,50 (vegan)
Warme Morbier met chorizo en tomaatjes €10,50
Kip met zwarte bonenmayonaise en zoetzure komkommer €12,50
Tuna melt de Vriend met tomatensalsa €12,50

DESSERTS
Aardbeien romanoff met citroengranité €9,50 (vegan)
Chocolade mousse, hangop, frambozen bouillon, gepofte quinoa €9,50
Kaasplank met 3 of 6 verschillende kazen €8,50 / 13,00

ON THE SIDE
Verse frites met mayonnaise €4,75
Groene salade €4,75